søndag 11. juli 2010

Det STORE rydde- og maleprosjektet

I dag er den dagen vi skal rydde rommet mitt og vaske veggene så vi kan starte å male. Men før vi kommer så langt, må vi rydde ut alle tingene mine fra rommet. Nesten alt i alle fall. Det som ikke kommer ut døra det kommer fremdeles til å være på rommet, men kanskje ikke på det mest ideele stedet; midt på gulvet.
Resultatet blir sikkert bra, selv om jeg ikke har vært med på å velge farge eller fremgangsmåte. Jeg ble ganske enkelt nedstemt. Merkelig, det er jo tross alt mitt rom! I noen uker til i det minste. Lurer på hvor jeg skal sove de neste dagene. Kjøkkenet kanskje? Stua? Eller kanskje jeg bare skal gjøre det enkelt og sove hos en venn.
Så snart finværet gir seg, vandrer det en hel skokk ned i kjelleren og tar fatt på det svært omfattende arbeidet det er å rydde ut av rommet mitt. I mellomtiden har jeg tenkt å sitte stille, slappe av og tegne. Det er ingenting som slår det.

2 kommentarer:

  1. Optimist - du blir utkommandert til rydding! Og fargen blir bra, det lover jeg :)

    SvarSlett
  2. Hah! Fargen ble råfin! Jeg tror Merete kommer til å trives der det neste året :) Men du trengte ikke å få det til å høres ut som at du var slavedriveren vår :P

    SvarSlett