onsdag 25. august 2010

Leirfuglen

I dag hadde vi en virkelig morsom lek på morgensamlingen, som også var dagens ord. Sang med bevegelser, og det ble enda morsommere når det var Per som hadde den. Han er så vill og entusiastisk. Litt sprelsk. Spesielt med tanke på alderen.

Vi hadde masse om brannsikkerhet og en brannøvelse før lunsj. Lunsjen var forresten ikke noe god. Det var en skikkelig merkelig suppe som smakte gryterett. Merkelig.

Etter lunsj hadde vi kunst. Altså linjefag, som vil si kunst for min del. Først hadde vi en tegnelek der vi skulle se på personen ovenfor oss og tegne portrett uten å se ned på arket. Det ble mange morsomme resultater. Ører, hals og hår på helt feil sted, for store øyne og for små neser. Likevel var det mye bra arbeid.

Etter en pause på fem minutter dro vi på keramikksalen. Vi fikk utdelt ark med bruksanvisning for leirfløyter. Den jeg lagde ser litt ut som en fugl. Derav Leirfuglen. Den fikk en veldig fin lyd til slutt, etter MYE arbeid.

Middagen var fiskekaker, noe som jeg ikke er spesielt glad i, men den gled jo ned. Heldigvis for meg var det grilling på kvelden. I tillegg spilte vi tvister på kvelden, og alias. Utpå kvelden fant vi ut at vi faktisk hadde Viasat 4 på tv'en på stua, så vi fikk med oss andre omgang av kampen mellom Rosenborg og København. Dessverre tapte Rosenborg da. Det var ikke så morsomt.

4 kommentarer:

 1. Det er flott å lese bloggen din! fortsett med det, for det gjør at du ikke er så langt borte likevel! ser ut som du trives, og at du liker det du holder på med - fortsett slik - så får du et herlig år!

  SvarSlett
 2. Haha, det er som om du leser det høyt for meg, Monika - jeg kan nærmest høre deg lese dette. Nydelig!

  Håper du koser deg i Elverum. Virker som at du stortrives, noe du så absolutt fortjener. Intet annet.

  XX - Stine.

  SvarSlett
 3. Kommer du tilbake snart? Spennende å følge med på det du driver med!

  SvarSlett
 4. Skriv mer, skriv mer! Venter i spenning! (Blir litt sånn at vi får oppdatering på hverandres liv ved å lese bloggene til hverandre... Hehe!)

  SvarSlett